Over ons

Home / Over ons

Black Rooster is een digitaal media en communicatie partner voor bedrijven en organisaties die zichzelf willen heruitvinden, verbeteren en een digitale transformatie willen ondergaan. Wij hebben de kennis en ervaring om onze klanten te helpen om de juiste weg te vinden in de digitale media jungle. Of dit nu via een eenvoudige of complexe website moet, een gekoppeld intranet, een mobile app, een social media campagne: wij weten raad met uw vraagstuk.

Als u er voor kiest om met Black Rooster samen te werken, zult u in eerste instantie misschien verbaasd zijn over hoeveel wij willen weten van u en uw organisatie. Voor ons is het belangrijk om zoveel mogelijk achtergrondinformatie te hebben, om zo een langdurige en inhoudelijke samenwerking met elkaar op te bouwen. Wij vinden dat dit de beste manier is om het beste uit ons te halen, ten gunste van onze samenwerking en uw project.

Als digitale partner zijnde, zullen wij ons best doen. Wij helpen u bij het oplossen van uw problemen en helpen om samen met u naar nieuwe mogelijkheden te kijken, binnen het digitale domein. Bij Black Rooster hebben we een goede balans tussen ervaring en nieuwsgierigheid & kennis en creativiteit. Wij geloven in teamwork, samenwerking, regelmatig overleg en een relaxte werksfeer. Wij dagen elkaar uit, maar wij helpen elkaar daarmee ook. Online én mobile.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Klik dan hier.
Bekijkt u liever eerst een overzicht van onze diensten? Klik dan hier.
Of ga terug naar de homepage.

Call Now ButtonDirect bellen