Onze diensten

Home / Onze diensten

DESIGN

Wij kunnen creatieve en innovatieve ontwerpen maken, die zorgen voor mobiele apps of websites waarover gesproken zal worden. Door uw prospects en klanten, door uw partners én door uw concurrentie. Het online effect voor uw organisatie zal aanzienlijk zijn. Wij zullen met het ontwerp doorgaan tot u volledig tevreden bent. Qua design diensten die wij leveren kun je denken aan onder andere:
concept creatie,
responsive webdesign,
interaction design,
en natuurlijk mobile design voor smartphones en tablets.

DEVELOPMENT

Ontwikkelen, technisch realiseren of developen: het is maar hoe je het noemt, maar wij doen het al vele jaren. Vele gave online projecten zoals webwinkels en websites, maar ook van eenvoudige tot zeer complexe mobiele apps voor Apple iOS en Google Android platform hebben onze deur verlaten. Wij vertalen ingewikkelde vaktaal naar voor u begrijpbare taal. Maakt u zich hierover niet druk: dat doen wij wel. Op ontwikkelingsgebied kunt u bij ons denken aan:

  • ontwikkeling van native mobile apps
  • realisatie van react native apps
  • het maken van hybride mobile apps
  • website development (realisatie van websites met of zonder WordPress)
  • content management toepassingen
  • eCommerce oplossingen
  • maatwerk online applicaties

CONTENT

Content is de inhoud waarmee u het digitale project vult. Denk hierbij aan de teksten, de afbeeldingen, de video’s, de audio: alles wat in de website of mobiele applicatie moet komen, waar de gebruiker naar kijkt en zijn of haar bevindingen verder op baseert. Wij kunnen u helpen te adviseren op welke wijze u met uw content om moet gaan. Onze content diensten bestaan uit onder andere content marketing, social media planning en social media management, zoekmachine optimalisering (SEO), digitale nieuwsbrieven en online copywriting.

Wilt u meer eerst weten over ons? Klik dan hier.
Bekijkt u liever eerst een overzicht van onze aanpak? Klik dan hier.
Of ga terug naar de homepage.

Call Now ButtonDirect bellen