Onze aanpak

Home / Onze aanpak

LUISTEREN

Wij nemen de tijd om volledig te begrijpen wat uw doelen, wensen en eisen zijn. Cliché? Vaak gehoord? Ja dat klopt, maar feitelijk is dat tóch waar het om draait. We kunnen niet iets gaan maken omdat wij het zelf mooi of goed vinden. Het moet bij u en uw merk of bedrijf passen.

DENKEN

Als wij weten wat uw plannen zijn, kunnen wij aan de slag met het uitwerken van onder andere de strategie en een plan van aanpak. Een strijdplan waarmee u de markt kunt bestormen. Wij doen dit proces in nauwe samenwerking met u, zodat u exact weet wat wij bedacht hebben en gaan uitvoeren.

CREATIE

Hier begint de technische magie! Wij zorgen dat onze specialisten (de creatievelingen en de techneuten) met de gewonnen informatie en het aangescherpte plan van aanpak concreet aan de slag met de productie van uw digitale project. Nu komt uw project ook tot leven! Wij houden u op de hoogte van de vorderingen, en waar mogelijk presenteren wij tussenfasen aan u.

DE MARKT IN!

Als we grafisch en technisch klaar zijn, en u heeft uw project goedgekeurd, dan is het tijd om de mobiele applicatie, de webwinkel, de website of welk product wij gezamenlijk ook maakten, live te laten gaan. Het grote publiek kan uw project bekijken, gebruiken en evalueren. Met digitale marketing (via partnerbedrijf 24 Brick Lane) kunnen wij voor een betere profilering online en mobiel zorgen. Samengevat: wat Black Rooster grafisch en technisch heeft gerealiseerd kan 24 Brick Lane digitaal vermarkten en profileren.

Wilt u meer eerst weten over ons? Klik dan hier.
Bekijkt u liever eerst een overzicht van onze diensten? Klik dan hier.
Of ga terug naar de homepage.

Direct bellen