Nieuwsbrief

Home / Nieuwsbrief

Digitaal bureau Black Rooster uit Arnhem is specialist op gebied van realisatie van mobiele en online oplossingen. Wij vertellen u graag over zowel onze nieuwe ontwikkelingen, als ontwikkelingen in de markt. Dit doen we via één van onze social media (zie onderaan de website voor alle links), via de blogs maar ook via een digitale nieuwsbrief.

Laat hieronder uw gegevens achter, zodat wij u ook met regelmaat onze digitale nieuwsbrief kunnen versturen.

Met enige regelmaat ontvangt u per e-mail een nieuwsbrief van ons, waarbij u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de digitale media wereld. Of het nu gaat om de nieuwste trends op gebied van webdesign of mobiele apps met iBeacon technologie, Augmented / Mixed of Virtual Reality of andere oplossingen: wij zullen hierover schrijven in onze nieuwsbrief. Gaaf he?

En mocht u dan het idee hebben dat u voor uw onderneming ook een digitale oplossing van Black Rooster kunt gebruiken, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Bent u meer op zoek naar digital consultancy / digitale marketing voor uw merk of bedrijf, dan kan ons zusterbedrijf 24 Brick Lane u wellicht van dienst zijn.

Call Now ButtonDirect bellen