Messenger / chat app voor scholen en ouders wint aan populariteit

Home / Blogs / Messenger / chat app voor scholen en ouders wint aan populariteit

Parent Hub, het bedrijf achter de online en mobile applicatie gericht op scholen en ouders, heeft een crowdfundingcampagne opgezet: ze richten zich op 250.000 Britse Pond. De campagne van het bedrijf is nu live te vinden op Crowdcube: 30 procent van het gewenste doel is al bereikt.

De app is gericht op school-communicatie, en is opgericht door twee voormalige docenten. Ze voelden zich gefrustreerd dat berichten naar huis vaak beperkt waren tot alleen schoolinformatie, in plaats van onder andere de voordelen van het delen van klassikaal leren.

Ze zeiden:
“We zijn dus begonnen met het veranderen van dingen, met als doel school-gerelateerde communicatie te verbeteren op dezelfde manier waarop Slack de zakelijke berichten heeft veranderd. We willen het leraren én ouders gemakkelijker en overzichtelijker te maken met onze communicatie-applicatie”.

In december 2016 heeft Parent Hub een overeenkomst gesloten met onderwijs-organisatie RM Education, en ondertussen hebben zich al meer dan 350 scholen aangemeld. Gezamenlijk plaatsen zij al meer dan een miljoen berichten per maand. De app beschikt op dit moment over 50.000 actieve gebruikers.

Parent Hub hoopt via Crowdcube minimaal £ 250.000 op te halen: hier geven ze dan 10,02 procent van hun bedrijf voor weg. Het is een kwestie van tijd dat we in Nederland ook soortgelijke handige oplossingen van de grond zien komen.

Bekijk hieronder een fraaie video van en over Parent Hub:

Call Now ButtonDirect bellen